Kvalitetschef til leje

Har du brug for nye øjne på fødevaresikkerheden eller kvalitetskontrollen? Har du brug for en medarbejder der er dedikeret til og har kompetencerne til opgaven? Har du for få opgaver i afdelingen til at have en fuldtidsmedarbejder på området?

Bomholt Food Safety er en konsulent virksomhed der netop tilbyder dig en Kvalitetschef hvor du kun betaler for netop de timer der er brug for til at løse de opgaver du har brug for i din virksomhed og reducerer dermed omkostningsniveauet på området og får samtidigt styrket forankringen i hele organisationen. Opgaverne bliver løst så de lever op til kravene på området.

Bomholt Food Safety  er en konsulent virksomhed med speciale i vedligeholdelse og oprettelse af systemer efter standarder som f.eks. ISO 9001 samt 22000.  Kvalitetssystemet skal være et system til forbedringer for både ledelsen og medarbejdere. Systemet må ikke være en administrativ byrde, og det kan Bomholt Food Safety hjælpe med til. Et kvalitetssystem der ikke vedligeholdes er en fejlinvestering.