Profil

Bomholt Food Safety er en konsulentvirksomhed der henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder indenfor fødevare og foder branchen, som har brug for support til opgaven med kvalitetsstyring og styring af fødevaresikkerheden. Virksomheden arbejder fleksibelt, med mange løsnings modeller – og er aldrig længere væk end et telefonopkald.


Bomholt Food Safety opbygger simple og effektive ledelsessystemer, der gør det nemmere og mere overskueligt at overholde såvel interne krav som krav fra kunder, lovgivning og certificerende organer.

Bomholt Food Safety er det også muligt at leje en kvalitetschef på timebasis, derved får du reduceret dine udgifter på personaleomkostninger. Du har således kun udgiften til den tid du ønsker / har brug for til at opfylde de krav der stilles til dine systemer. Herved har du også mulighed for at købe Bomholt Food Safety til at udføre Leverandørgodkendelser samt Kundetilfredshedsanalyser

Bomholt Food Safety er også til hjælp hvis du har behov for at få en ekstern til at udføre den interne audit, måske er dine interne auditorer ”kørt fast” og har behov for et friskt pust for at komme videre. 

Bomholt Food Safety kan med andre ord tilbyde en bred vifte af forskellige produkter, helt tilpasset efter din virksomheds behov.

"Quality means doing it right when no one is looking."
Henry Ford